Haşereyle mücadele anlatıldı

Gemlik TSO Gazi İlköğretim Okulu’nda Büyükşehir Belediyesi Veterinerlik Şube Müdürlüğü tarafından koruyucu halk sağlığında hastalık bulaştırıcı vektörlerin önemi konulu eğitim verildi.

Haşereyle mücadele anlatıldı

CEMAL KIRGIZ

Eğitim faaliyetinde sivrisinek ile mücadele anlatıldı. Gemlik’te dört bin üreme noktası bulunduğunu ifade eden Veterinerlik Şube Müdürü Barbaros Cihangir, belirlenen kaynakları Büyükşehir Belediyesi olarak ilaçladıklarını, çocukların ilaçlama araçlarına dikkat etmeleri gerektiğini söyledi. Sivrisinekle sağlıklı mücadele vermek için vatandaşların desteğinin önemli olduğunu ifade eden Cihangir, durgun su olan her yerde sivrisineğin ürediğini, yumurtalarını da durgun suya bıraktıklarını aktardı.

Veterinerlik Şube Müdürü Barbaros Cihangir, “Haşere ile mücadelede gerekli bilgilendirmeyi verebilirsek , siz gençlerin yapacağı katkılar doğrultusunda daha etkin bir mücadele yürütmüş olacağız” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X