Hasret 7 aya çıktı

22 Ekim’de Alanyaspor’u deplasmanda yenen yeşil beyazlılar, o gün bugündür dış sahada galip gelemiyor.

Hasret 7 aya çıktı

Çaykur Rizespor karşılaşması ile kötü gidişe dur demek isteyen Bursaspor, yaklaşık 7 aylık deplasman galibiyeti hasretine son vermek istiyor. 

Yeşil beyazlılar bu sezon dış sahada yalnızca 3 kez 3 puan alma başarısı gösterirken, ligde kalma savaşı veren Çaykur Rizespor ise evinde en az puan toplayan takım konumunda bulunuyor. Bu sezon deplasmanda vasat bir görüntü ortaya koyan yeşil beyazlılar en son galibiyetini 22 Ekim’de Alanyaspor karşısında aldı.

Şeytanın bacağını kıracak

Bursaspor dış sahada şimdiye kadar oynadığı 16 maçta 3 galibiyet 2 beraberlik 9’da mağlubiyet aldı. Yeşil beyazlılar bu 3 galibiyeti de ilk 8 haftada Adanaspor, Fenerbahçe ve Alanyaspor karşısında elde etti. 

Gol yollarında da büyük sıkıntı yaşayan Timsah, bu 14 haftalık maç periyotunda rakip fileleri 12 kez havalandırırken, kalesinde 27 gol gördü. Adnan Örnek ile Çaykur Rizespor karşısında ilk maçına çıkacak olan Bursaspor bu maç ile birlikte şeytanın bacağını kırmak istiyor.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X