Hasret bitiyor

Büyükşehir Belediyesi ile Spor Toto Teşkilat Başkanlığı, Mustafakemalpaşa’da yıllar önce yapımına başlanan ancak tamamlanamayan yüzme havuzunun bulunduğu bölgeye spor kompleksi yapacak.

Hasret bitiyor

Temeli 1995 yılında atılan, ancak hiç kullanılmadan çürümeye terk edilen Mustafakemalpaşa yüzme havuzunun bulunduğu 37 dönümlük alan dev bir spor kompleksine dönüşüyor. 

Büyükşehir Belediyesi’nin Spor Toto Teşkilat Başkanlığı ile birlikte hayata geçireceği proje ile yılların hayali gerçekleşiyor. Mustafakemalpaşa İlçesi’ne de sportif anlamda kalıcı bir eser bırakmayı hedefleyen Büyükşehir Belediyesi, içinde yüzme havuzu, tenis kortları, spor salonları, sahalar, bisiklet ve yürüyüş parkurları, konferans ve sergi salonlarının bulunacağı dev bir kompleks için Gençlik Hizmetleri ve Spor Bakanlığı’na bağlı Spor Toto Teşkilat Başkanlığı ile iş birliğine gitti.

İMZALAR ATILDI

İki kurumun iş birliğiyle hayata geçirilecek dev kompleksle ilgili protokol Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe ile Spor Toto Teşkilat Başkanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu arasında imzalandı. 

Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Sadi Kurtulan’ın da katıldığı imza töreninde Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, yıllardır özlemle beklenilen tesisleri kısa zaman içinde ilçe halkının istifadesine açmayı hedeflediklerini söyledi. Şehir merkezinde bulunan bütün imkanların ilçelerde yaşayan vatandaşlara da sunulması için büyük özen gösterdiklerini belirten Başkan Altepe, yıllardır Mustafakemalpaşa ilçesinin gündeminde olan ancak bir türlü gerçekleşmeyen proje için somut bir adım attıklarını kaydederken, yapılacak tesisin adeta bir sporcu fabrikası olacağını dile getirdi.

İÇİMİZ BURKULUYORDU

Spor Toto Teşkilat Başkanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu da Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç’ın talimatları doğrultusunda bu projede yer aldıklarını hatırlatarak, “Mustafakemalpaşa ilçesine böyle bir tesis kazandırılmasına vesile olmaktan mutluyuz. İnşallah hızlı bir şekilde tamamlanıp, herkesin spora erişimine katkı sağlar” dedi. Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Sadi Kurtulan da projenin ilçe için büyük önem taşıdığını söyledi. Kurtulan, “Yıllardır yüzme havuzuna herkes bakar, o içler acısı tablodan dolayı herkes içini burkardı. Çürümeye terk edilen bu tesis artık hizmete giriyor” diye konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X