Hasret sona erdi

Müthiş çekişmeye sahne olan ligde Kartalspor tüm rakiplerini geride bıraktı. Siyah beyazlılar, 2. Küme son hafta maçında Mimarsinan’la berabere kalarak 19 yıl sonra şampiyon oldu ve U-19 Yaş Ligi 1. Küme’ye adını yazdırdı. Başkan Ersin İrez, ‘Altyapıya ve

Hasret sona erdi

TOLGA ÖZTAŞ

U-19 Yaş Ligi 2. Küme 7. Grup’ta yer alan Kartalspor, Mimarsinan Gençlik ile 3-3 berabere kalarak şampiyon oldu ve 1. Küme’ye yükseldi. Antrenör Beytullah Mete yönetimindeki siyah beyazlı genç kramponlar, bu başarısıyla camiaya tam 19 yıl sonra şampiyonluk coşkusu yaşattı. Grupta 30 puanlı Kartalspor’un ardından yine 30 puanlı Çiftehavuzlarspor bir üst lige çıkarken Mimarsinan ise 29 puanla 3. oldu ve yükselme umudunu gelecek seneye bıraktı.

YENİDEN DOĞUŞ

Kartalspor’da kısa bir süre önce göreve gelen Başkan Ersin İrez, ‘Altyapıya önem vereceğimizi belirtmiştik. Verdiğimiz emeklerin karşılığını bu kadar çabuk almak hepimizi çok mutlu etti. Bizlere bu mutluluğu yaşatan hocamız Beytullah Mete ile sporculara ve beraber huzur içinde çalıştığım yönetim kuruluna çok teşekkür ediyorum. Şampiyonluk Kartalspor’un yeniden doğuşunu simgeleyecek’ diye konuştu.

Siyah beyazlılar tam 19 yıl sonra elde ettiği şampiyonluk kupasını Fidyekızıkspor Başkanı Ümit Kurt, antrenör Beytullah Mete ve takım kaptanı Kaan Yedidal’a taktim etti.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X