Hasreti Tunahan bitirdi!

Evinde en son galibiyetini 12. haftada alan kırmızı siyahlılar, Beyberbeyi’ni 77. dakikada bulduğu golle devirerek bu sezon ikinci kez sahasında 3 puan sevinci yaşadı.

Hasreti Tunahan bitirdi!

NEVZAT OKUMUŞ

Spor Toto 3. Lig 3. Grup’ta mücadele eden Bursa temsilcisi Orhangazispor, 21. hafta maçında Beyberbeyi’ni 1-0 mağlup etti. Ligde evinde en son Bayburt Grup Özel İdare’ye karşı galip gelen kırmızı siyahlılar böylelikle 12 hafta sonra taraftarına 3 puan hediye etmiş oldu. Karşılaşmaya her iki takımda temkinli başlayınca vasatın altında bir futbol ortaya çıktı ve ilk yarı 0-0 eşitlikle tamamlandı.

Bambaşka ikinci yarı!

Karşılaşmanın ikinci devresine fırtına gibi giren Orhangazispor, kalesinde ise kontra pozisyonlar yaşadı. Ancak 77. dakikada Tunahan attığı golle kırmızı siyahlı takımı 1-0 öne geçirdi. 81’de Serhan’ın pasında gole yaklaşan Barış pozisyonu harcayınca Orhangazispor ikinci golden oldu. Kalan bölümlerde başka gol olmayınca üst üste 2. galibiyetini elde eden Orhangazispor puanını 29 yaptı ve play-off şansını yükseltti.

SAHA: Orhangazi

HAKEMLER: Mehmet Karanlık (***), Barış Akdağ (***), Yakup Keçeci (***)

GOL: Dk.77 Tunahan (Orhangazi)

SARI KARTLAR: Okan, Abdülkerim, Yusuf Akbulut (Orhangazi), Kerem, Erhan, Ulaş, İsmail (Beylerbeyi)

 

ORHANGAZİSPOR: Okan (***), Mustafa Can (***), Barış (***), Mesut (**), Süleyman (**), Mahir Kemal (***), A.Kerim (**)(Dk.70 Serhan **), Yusuf Efil (**), Hasan (**), Yusuf Akbulut (*)(Dk.43 Tunahan ***), Mustafa (**)(Dk.80 Hicabi)

BEYLERBEYİ: Raifcan (**), Metehan (**), Kerem (*), H.Turgut (*)(DK.46 A.Özgür **), Alper (*), Erhan (**), Mustafa (**), Berat (*)(Dk.86 Aykut), Sertaç (**)(Dk.59 Fatih *), Ulaş (**), İsmail (*)

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X