Hastalığı kullanmak büyük terbiyesizlik

Yakalandığı prostat kanserini yenerek sahnelere geri dönen Harun Kolçak, önceki akşamki ilk Bursa konserinde Olay Çekirge’ye yaşadığı süreci anlattı ve hastalığını reklam malzemesi yapmayı asla düşünmediğini belirtti.

Hastalığı kullanmak büyük terbiyesizlik

Pop müziğin güçlü sesi Harun Kolçak, önceki akşam Hayl Kahvesi’nde Bursalı hayranlarıyla buluştu. Sahne öncesi Olay Çekirge’ye konuşan Kolçak, annesinin ölümü ve ardından yakalndığı prostat kanseri sürecini anlattı. Hastalığını herkesten gizlemeye çalıştığını belirten Kolçak, ‘Böylesine ciddi bir rahatsızlığı reklam malzesemi olarak kulanmak bana göre büyük terbiyesizlik. Ben kanser oldum deyip kendimi acındırarak gündeme gelmek bana çok aykırı. Elimden geldiğince saklamaya çalıştım ama ortan kaybolduğum için de insanlar durumu farketti’ dedi. 

BURSA’DA İLKLERİN GECESİ

90’lı yıllara damga vuran eski şarkılarını birbirinden ünlü isimlerle düetler yaparak yeniden seslendiren Harun Kolçak, albüm müjdesini ilk kez Bursa’dan verdi. Öte yandan kariyerinin ilk Bursa konserini veren Kolçak, ‘Babam yıllardır Kumla’da yaşar. Ben de Bursalı sayılırım ama ne gariptir Bursa’da ilk kez konser veriyorum’ dedi. 

60 yaşına basan sanatçı, sahne enerjisiyle izleyenlerini kendine hayran bıraktı. 

Harun Kolçak’ı Bursa konserinde Kumla’da yaşayan babası usta sanatçı Eşref Kolçak ta yalnız bırakmadı.

Harun Kolçak, arkadaşımız Ünal ÖZbay’ın sorularını yanıtladı. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X