Hastalığı nedeniyle diziden ayrılmıştı! Açıklama geldi…

Star TV’de yayınlanan Sefirin Kızı dizisinde rol alan Neslihan Atagül, geçirgen bağırsak hastalığı nedeniyle diziden ayrılmıştı. Neslihan Atagül, sağlık durumuna ilişkin yeni bir açıklama yaptı.

Hastalığı nedeniyle diziden ayrılmıştı! Açıklama geldi…

Star TV’de yayınlanan Sefirin Kızı dizisinde rol alan Neslihan Atagül, geçirgen bağırsak hastalığı nedeniyle diziden ayrılmıştı.

28 yaşındaki oyuncu Neslihan Atagül, sağlık durumuna ilişkin yeni bir açıklama yaptı.

Neslihan Atagül sosyal medya hesabından paylaştığı videoda “İyi olmaya gayret ediyorum. Birazcık dinlenmeye ihtiyacım vardı” dedi.

Neslihan Atagül, “Selamlar herkese. Öncelikle bana attığınız destek mesajları için, iyi dilekleriniz için, iyi niyetleriniz için, ziyaretleriniz için, hediyeleriniz için, dualarınız için, binlerce kez teşekkür ederim. Çok incesiniz. Beni yalnız bırakmadınız. Çok sağ olun.

Gördüğünüz gibi fena sayılmam. İyiyim. İyi olmaya da gayret ediyorum. Birazcık dinlenmeye ihtiyacım vardı. Hala da var. O yüzden biraz daha dinleneceğim. Ama iyiyim. Tedavim devam ediyor. Dinlendikçe daha iyi oluyorum” ifadelerini kullandı.

Hızla kilo kaybeden Neslihan Atagül sevenlerini endişelendirmişti.

Neslihan Atagül’ün yerine Sefirin Kızı’na Tuba Büyüküstün gelmişti.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X