Hastane Yönetiminden Engellilere Ziyaret

Hakkari Devlet Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Ayhan Sönmez ve beraberindeki yöneticiler, “Engelliler Haftası” etkinlikleri kapsamında Bedensel Engelliler…

Hastane Yönetiminden Engellilere Ziyaret

Hakkari Devlet Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Ayhan Sönmez ve beraberindeki yöneticiler, “Engelliler Haftası” etkinlikleri kapsamında Bedensel Engelliler Derneği Hakkari Şubesi’ni ziyaret etti. Bulvar Caddesi üzerinde bulunan Kaya Plaza’daki Bedensel Engelliler Derneği’ni ziyaret eden Başhekim Sönmez ve beraberindekiler, burada Bedensel Engelliler Derneği Hakkari Şube Başkanı Mesut Keskin tarafından karşılandı. Başhekim Sönmez, bir süredir hastanede engellilerin erişimine kolaylık sağlayacak biz dizi uygulamalara değinerek Engelliler Haftası’nı kutladı. Bedensel Engelliler Derneği Başkanı Mesut Keskin ise, Hakkari Devlet Hastanesi’nin engellilerin erişilebilirlik ve ulaşılabilirlik konusunda doğru işler yaptığını, bu çalışmaları olumlu ve anlamlı bulduklarını söyledi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X