Hastanede dehşet! Anestezi teknikeri müdürü bıçakladı

Ankara’da Gazi Üniversitesi Hastanesi Müdürü Muammer Zeki Şahnaoğlu, hastanede çalışan anestezi teknikeri tarafından bıçaklanarak ağır yaralandı. Zanlının Hukuk Servisi’ne atamasının yapıldığı ve bu atama nedeniyle saldırıyı gerçekleştirdiği öğrenildi. Gözaltına alınan saldırgana ‘bipolar bozukluk’ teşhisi konulduğu belirtildi.

Hastanede dehşet! Anestezi teknikeri müdürü bıçakladı

Gazi Üniversitesi Hastanesi’nde anestezi teknikeri olan Hakkı K., sabah saatlerinde hastane müdürü Muammer Zeki Şahnaoğlu’nu odasına girerek 4 yerinden bıçakladı.

Kanlar içinde yere yığılan Şahnaoğlu, sağlık görevlileri tarafından hastanenin acil servisine götürülüp, ilk müdahalesinin ardından ameliyata alındı.

Saldırıyı gerçekleştiren Hakkı K. ise hastanenin güvenlik görevlileri tarafından etkisiz hale getirilip polise teslim edildi.

‘BİPOLAR BOZUKLUK’ TEŞHİSİ KONULMUŞ

Gözaltına alınan Hakkı K.’ya, ‘bipolar bozukluk’ teşhisi konulduğu, bu yüzden pandemi döneminde idari izin verildiği öğrenildi.

ATAMA NEDENİYLE BIÇAKLAMIŞ

İznin ardından yakın dönemde işbaşı yapan Hakkı K.’nın, önceki gün Hukuk Servisi’ne atamasının yapıldığı ve bu atama nedeniyle saldırıyı gerçekleştirdiği öğrenildi.

Hakkı K.’nın polise verdiği ilk ifadesinde de pandemi döneminde çalışmak istemesine rağmen idari izne gönderildiğini, işbaşı yaptıktan sonra da hastane müdürü tarafından başka bir serviste görevlendirildiğini söyledi.

Zanlının bu atama nedeniyle Şahnaoğlu’nu bıçakladığını söylediği öğrenildi. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

DHA

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X