Hastanede duygusal anlar

Cumhuriyet’in 92. kuruluş yıldönümü dolayısıyla Dörtçelik Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesindeki çocuklar, palyaçolar eşliğinde doyasıya eğlendi.

Hastanede duygusal anlar

Bursa Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma, Dörtçelik Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları, İnegöl Devlet ve Dr. Ayten Bozkaya Spastik Çocuklar Hastanesi ve Rehabilitasyon Merkezi yöneticileri, sağlık çalışanları hasta ve yakınlarının katıldığı etkinliklerde duygusal anlar yaşandı.

 

Bursa Dörtçelik Çocuk Hastanesinde Osmangazi İMKB Kız Meslek Okulu ve hayırsever vatandaşlarımız ile birlikte düzenlediği etkinlik kapsamında, öğrenciler palyaço ve şirinler kılığına girip hasta çocukları eğlendirdi.

Bursa Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreteri Prof.Dr. Rüstem Aşkın, İnegöl Devlet Hastanesinde yaptığı konuşmada “Demokrasiyle taçlanmış bir Cumhuriyet, iki yüz yıl önceye baktığımızda nereden nereye geldiğimizi de bize göstermesi bakımından son derece önemli. Cumhuriyet bayramınızı kutluyorum” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X