Hastaneye kaldırılmıştı! Üzen haber…

Yaklaşık 7 ay boyunca yoğun bakımda kaldıktan sonra geçtiğimiz hafta yeniden yoğun bakıma alınan ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil’den flaş haber geldi. Erbil ameliyat olacak…

Hastaneye kaldırılmıştı! Üzen haber…

Bir dönem ekranların sevilen şovmeni olan, geçtiğimiz yıldan bu yana ise Kaçış Sendromu hastalığıyla pençeleşen Mehmet Ali Erbil, 235 günlük yoğun bakım sürecinden çıkıp sevenlerini mutlu etmiş, ancak son zamanlarda yaşadığı rahatsızlıklar yine baş göstermişti.

Beyin damarında tıkanıklık olan Erbil, geçtiğimiz haftalarda hastaneye kaldırılmıştı. Ünlü şovmenin bugün omurilik ameliyatı olacağı öğrenildi. Erbil’in omuriliğinden ameliyat ile sıvı alınacak.
 

ee1c2213-514e-426c-85f2-a8c767bb0b54

Mehmet Ali Erbil’e bu zor süreçte abisi Mustafa Erbil, dostları yönetmen Tolga Yüce ve şarkıcı Ercan Avşar eşlik ediyor.

Mehmet Ali Erbil kaçış sendromu hastalığı nedeniyle yaklaşık 8 ay yoğun bakımda kalmış ve geçtiğimiz temmuz ayında da taburcu edilmişti. Zorlu bir tedavi sürecinin ardından temmuz ayında hastaneden taburcu olan Mehmet Ali Erbil, geçtiğimiz günlerde setlere dönerek sevenlerini heyecanlandırmıştı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X