HasTavuk gençlerin sağlığını düşünüyor

Okullar açılırken öğrencilerin beslenmesiyle ilgili bütün aileler en mantıklı çözümleri arıyor. Bu anlamda beyaz et, en çok tercih edilen ürünlerden biri olarak ön plana çıkıyor.

HasTavuk gençlerin sağlığını düşünüyor

Uzun yıllardır, sağlıklı beyaz et üretiminde global standartları yakalayan HasTavuk birçok seçenekle ailelere destek olmaya devam ediyor. HasTavuk ürünü beyaz et çeşitleri içeriğindeki birçok vitamin sayesinde gençlerin öncelikli tercihi olmaya devam ediyor.

7’den 70’e herkesin tüketmesi gereken doğal şifa kaynağı olan tavuk eti ve tavuk suyu çorbanın, özellikle çocukların büyümesine ve yeni doku oluşumuna etkisi de büyük. Süt-yumurta ve et gibi hem ekonomik hem de besin değeri yüksek besinlerin mutlaka her gün tüketilmesi gerekiyor. Bursa’nın köklü firmalarından HasTavuk, yaptırdığı özel tasarım çorba arabalarıyla, Bursa, Eskişehir, İstanbul’da meydanlarda, yollarda, semt pazarlarında; her gün farklı bir noktada “Güne Sıcak Bir Başlangıç” temasıyla tavuk suyu çorba dağıtımı yapıyor. Özellikle çocukların ve üniversite öğrencilerinin ilgisini çeken projede; “Güne Sıcak Bir Başlangıç” sloganı kullanılmıştı.

“Her Derde Deva Tavuk Suyu Çorba”
Kış aylarında gerçekleştirilen tavuk suyu çorba dağıtımı özellikle öğrencilerin yoğun ilgisiyle karşılaşmıştı. HasTavuk yetkilileri bu projeyi özetle aktarmışladı; “Yüzyıllardır, özellikle kış aylarında hastalara şifa kaynağı olarak gösterilen ‘Tavuk suyu çorba’ uzmanların gözünde, ‘Her Derde Deva’. Soğuk algınlıklarında tavuk suyuna çorba yapılarak, hastalara şifa bulsun diye içirilir. Bir porsiyon tavuk, vücuda enerji sağlamak için önemli bir besin. Tavuk etini birçok çorbaya katmanız hem lezzet hem de besin değeri açısından sofranıza zenginlik katacaktır.”

HasTavuk kampanyaları gençlere sağlık aşılıyor
Hastavuk Halkla İlişkiler Müdürü Bircan Özkan “2 yıldır kış aylarında gerçekleştirilen “Güne Sıcak Bir Başlangıç” temalı HasTavuk’la yapılmış tavuk suyu çorbamızı; halkımız, bazen bir okul veya kütüphane önünde, bazen pazaryerinde, markette, bazen dağda kar üzerinde, bazen bir meydanda yağmur altında sabahın erken saatlerinde görebilir. Halkımız her şeyin en iyisine, en sağlıklı ve en kalitelisine layıktır. HasTavuk olarak bizim amacımız halkımıza hizmettir” dedi.

Bircan Özkan Hacivat-Karagöz projesini anlattı

Bursa’dan çıkarak Türkiye’ye mal olan nitelikli gıda markası HasTavuk, çeşitli kampanyalarla insan sağlığına faydalı olan tavuk etini ve yumurtayı tanıtmaya devam ediyor. HasTavuk Halkla İlişkiler Müdürü Bircan Özkan kültür yaşantısına katkıda bulunduklarını aktararak sözlerine şöyle devam etti: “Hastavuk AŞ, tarafından yürütülen proje dahilinde Karagöz Hacivat sinema perdesine taşındı. Uzun yıllardır gölge oyunu perdesinde Karagöz-Hacivat’a hayat veren sanatçı Nevzat Çiftçi’nin sergilediği oyun, teknoloji yardımıyla sinema perdesine aktarıldı. Bursa ve Eskişehirde gölge oyununu, protokolle birlikte binlerce çocuk izledi. Miniklerin ve büyüklerin ilgiyle izlediği gösteride Karagöz ve Hacivat ikilisinin birbirine muzip şakaları, Hacivat’ın kıvrak zekâ ürünü sorularına karşı Karagöz’ün verdiği esprili cevaplar hem çocuklara hem de yetişkinlere neşeli dakikalar yaşattı.”

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X