Hastavuk muharip gazileri unutmadı

30 Ağustos Zafer Bayramı nedeniyle Bursa Muharip Gaziler Derneği’ni ziyaret eden Hastavuk yönetici ve çalışanları Kore ve Kıbrıs gazileriyle bir araya gelerek, Türkiye Cumhuriyeti’ne verdikleri hizmet nedeniyle teşekkür etti. Muharip gazilere çeşitli hed

Hastavuk muharip gazileri unutmadı

DİLEK ATLI

ONURLANDIRILMAK İSTİYORUZ

Hastavuk Halkla İlişkiler Müdürü Bircan Özkan, kahramanlıklarıyla Türkiye Cumhuriyet’i için canını ortaya koyan gaziler ile bir araya gelmenin mutluluğunu yaşadığını belirterek, ‘Şirketim adına ilk kez ziyarete geliyoruz. Dileriz ki bu diğer firmalara da örnek olur. Sadece özel günlerde değil, diğer günlerde de anmamız ve ziyaret etmemiz gereken gazilerimize vatanperverlikleri ve ülkemiz için hizmetleri nedeniyle bir kez daha minnetlerimizi sunarız’ dedi.

30 Ağustos Zafer Bayramı nedeniyle birçok kurum ve kuruluşun kendilerini ziyaret ettiğini belirten Başkan Uyar ise Hastavuk’un da kendilerini hatırlamasından dolayı memnuniyetini ifade ederek, ‘Şehit nurlanır, gazi onurlandırılır. Biz, bu ülkenin gazileri olarak onurlandırılmak istiyoruz’ diye konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X