Hastavuk tam gaz

Hastavuk, İSO 500 listesinde en hızlı büyüyen şirketler arasında ilk sıralarda yer aldı. Bir önceki yıl İSO İkinci 500’de kendine 88’inci sırada yer bulabilen Bursalı şirket, bu yıl İSO İlk 500’e girdi ve 257’nci sıraya adını yazdırmayı başardı.

Hastavuk tam gaz

Ayrıca Bursa Ticaret ve Sanayi Odası’nın gerçekleştirdiği “Bursa’nın 250 Büyük Firması” araştırmasında 29’uncu sıraya yerleşti. Hastavuk Yönetim Kurulu Başkanı Müjdat Sezer, bunun önceden planlanmış ve yapılması gereken bir atak olduğunu söyledi. Uzun yıllara dayanan damızlıkçılık faaliyetleriyle Türkiye’nin önde gelen işletmelerinden biri olduklarını anlatan Sezer, ”Buna ilave yaptığımız yatırımla, işletmemizi daha entegre bir yapıya kavuşturduk ve beyaz et sektörüne girdik. Büyük adımı böyle attık. 1,5-2 sene gibi kısa zamanda ciddi bir yol kat ettik. Gelecek yıllarda Türkiye’nin en büyük 100 firması arasına girmeyi hedefliyoruz” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X