HasTavuk’tan spora destek

Bursa’mızda eğitimden sağlığa, sanattan spora birçok sosyal sorumluluk projelerine imza atan Uludağ Rotary Kulübü’nden sağlıklı yaşama yönelik bir organizasyon daha..

HasTavuk’tan spora destek

10.Uludağ Rotary Okullar Arası Kros Yarışlarına her sene olduğu gibi bu senede yüzlerce öğrencinin katılımı ile 1 Aralık 2016 Perşembe günü gerçekleştirildi.

Bursa’nın köklü firmalarından HasTavuk firmasının ana sponsorluğunda sabah saat 09.00 da başlayan yarışlar, gençlerde ve küçüklerde 2005-2006 doğumlular, yıldızlarda 2003-2004 doğumlular ve gençlerde 1999-2000-2001-2002 doğumlular kız ve erkek ayrı olmak üzere altı kategoride yapıldı. Yarışmalara 600’ün üzerinde çocuk katıldı.

Uludağ Rotary Kulübü adına konuşan Dönem Başkanı Murat Çağlar;

“Kros yarışları, kırlarda ve ormanlarda, hendeklerden, yükseltilerden çukurlardan ve akarsulardan geçerek sonbahar ve kış aylarında yani doğaya ve araziye karşı yapılan dayanıklılık yarışlarıdır. Amaç, atletlerin her türlü hava koşullarında azim ve iradelerinin kuvvetlendirilmesi ve dayanıklılıklarının arttırılmasıdır.

Bununla birlikte, gençlerin yarışma heyecanını yaşamaları, kötü alışkanlıklardan uzak durmaları ve kişisel gelişimlerinin desteklenmesi amaçlanmaktadır” dedi..

HasTavuk Halkla İlişkiler Sorumlusu Bircan Özkan: “Çocukların beyinsel ve zihinsel gelişimi için proteinin, doğru beslenmenin ve bunların yanında sporun önemi büyük. Bu konulara dikkat çekmek, geleceğimizin mimarları olacak çocuklara HasTavuk olarak destek için 3 senedir bu organizasyona destek veriyoruz, vermeye de devam edeceğiz ”dedi

Yarışlara katılan tüm sporculara çeşitli hediyeler verildi. Dereceye giren sporculara takdim edilen madalya ve kupalarının yanında burs destekleri sağlanacağı belirtildi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X