Hata hem onlarda hem de bizde

14 haftada kalesinde tam 5 penaltı gören Bursaspor’da hakemlerde suçlu, yeşil beyazlı oyuncularda.

Hata hem onlarda hem de bizde

Spor Toto Süper Lig’de üst sıralara tutunma mücadelesi veren Bursaspor’un en çok sıkıntı yaşadığı konuların başında penaltılar geliyor. 14 haftada kalesinde tam 5 penaltı gören yeşil beyazlılar’da hatanın hem hakemlerde hem gereksiz olarak yapılan faullerde olduğu apaçık ortada.

Kasımpaşaspor maçında 74.dakikada İsmail Konuk’un eline çarpan topa hakem penaltı demişti. Tecrübeli futbolcu ikinci sarıdan kırmızı görerek oyundan atılmış ve takımını sahada 10 kişi bırakmıştı. 

UCUZ PENALTILAR

Gaziantepspor karşılaşmasındaki penaltıda ise hakem Tolga Özkalfa’nın hatası vardı. Erdem’in çizgi dibinde karnına çarpan topa penaltı noktasını gösteren Özkalfa yönetimiyle maçın skoruna tesir etmişti. 

Çaykur Rizespor mücadelesinde Kweuke’nin kafasında Tomas Sivok’un eline çarpan top penaltıya sebebiyet verirken son Beşiktaş karşısındaki sınavda ise Bülent Yıldırım ilk penaltıda ucuz bir düdük çalmış, ikincisinde de Merter Yüce gereksiz yere ayağını uzatarak beyaz noktaya neden olmuştu. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X