‘Hata yapmak istemiyoruz’

‘Barış Yardımcı ile anlaştık. Titi’den de haber bekliyoruz’ diyen Başkan Ali Ay, yurtdışı kampına kadar 2 veya 3 oyuncu alacaklarını söyledi.

‘Hata yapmak istemiyoruz’

Bayram mesajıyla sözlerine başlayan Bursaspor Başkanı Ali Ay, ‘Başta taraftarlarımız olmak üzere,ülkemizin, müslüman aleminin bayramlarını kutluyorum’ dedi. Oyuncu arayışlarının sürdüğünü kaydeden Ay, ‘Barış ile anlaşmaya vardık. Titi için de teklifimizi yaptık bekliyoruz. Menajeri ortalığı kızıştırmaya çalışıyor. Kendilerine belli bir süre verdik. Olmaz ise alternatif isimlere yöneleceğiz. Avusturya kampına kadar 2 ya da 3 oyuncu daha transfer edeceğiz. Toplamda takımda direkt oynayacak 6-7 takviye hedefliyoruz. Acele edip hata yapmamak adına titiz bir çalışma yürütüyoruz. ‘ dedi.

Menajerlerine söyledik

Geçtiğimiz sezon kadroda bulunan oyuncuların büyük bir bölümü ile çalışmayacaklarını belirten Başkan Ay, ‘İsimlerini vermeyeceğim 4-5 oyuncunun menajerlerine kendilerine kulüp bulmalarını söyledik. Bu arkadaşlarımız önümüzdeki sezon aramızda olmayacak. Hocamız belli isimleri de Bursa’da yapılacak ilk etap çalışmalarında görmek istiyor. Ondan sonra o da kesin kararını verecek. Toplamda 10-12 arasında oyuncumuz ile yollarımızı ayırmayı düşünüyoruz. Şunu net bir şekilde ifade edeyim, iyi bir takım için ne gerekiyorsa yapacağız’ ifadelerini kullandı

Fiyatlar makul olacak

Kombine bilet fiyatları ile ilgili henüz bir karar vermediklerini de anlatan Ali Ay, ‘Taraftarlarımızın beklentisi fiyatların düşük tutulması. Çarşamba günü (yarın) yapacağımız toplantıda bu konuyu konuşup bir karar vereceğiz. Makul bir fiyat belirleyip, bunu kamuoyu ile paylaşacağız. İyi bir takım isteniyor. Buna göre de kombine fiyatı olmalı ama biz taraftarlarımızın gücünü arkamızda hissetmek istiyoruz. Bunun için uygun bir fiyat belirleyeceğiz’ ifadelerini kullandı. Bu arada Ali Ay, kulüpte personel anlamında küçülmenin de devam edeceğinin altını çizdi. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X