Hatalarla yüzleşeceğiz

Spor Kulüpleri ve Federasyonları Çalıştayı’nın ikinci gün oturumunda konuşan Bakan Kasapoğlu, “Kronikleşen sorunların konuşulmasıyla, masaya yatırılmasıyla bir süreci, hatalarla yüzleşerek çözeceğiz” dedi.

Hatalarla yüzleşeceğiz

Spor Kulüpleri ve Federasyonları Çalıştayı’nın ikinci gününde Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Nihat Özdemir ve Kulüpler Birliği Vakfı Başkanı Mehmet Sepil iaçıklamalarda bulundu. Cuma günü sona erecek çalıştayın, sporun kardeşlik ruhuna, sahada kalacak rekabet anlayışına, dostluk anlayışına uygun ilerlediğini dile getiren Kasapoğlu, “Bugüne kadar kronikleşen sorunların konuşulmasıyla, masaya yatırılmasıyla bir süreci hatalarla yüzleşerek çözeceğiz. Bundan sonraki süreçte hem idari anlamda hem mali anlamda disipline edilmiş bir anlayışla camiamızı egemen kılmaya çalışacağız” diye konuştu.

BU YOLU BİRLİKTE YÜRÜYECEĞİZ

Kulüpler ve federasyonların çalıştaya ilişkin çok hassas olduğunu belirten Kasapoğlu, şöyle devam etti: “Bundan sonraki süreçteki aksiyonlarla, yol haritaları, geliştirilecek strateji ve planlarla bu çalıştayın ruhu devam edecek. Bu tür birliktelikleri sürekli hale getireceğiz. Camiayla bir araya gelecek, dertlerimiz sorunlarımızı ve çözüm önerilerimizi konuşacağız. İletişimi güçlü kılarak, sporun da ruhuna uygun şekilde ülkemizin marka değerini yukarılara taşıyacağız. Yolumuz uzun bir yol. Hep birlikte bu yolu yürüyeceğiz. Çalıştayımız bereketli sonuçlar getirdi” ifadelerini kullandı.

ÖNEMLİ BİR YOL HARİTASINA ULAŞACAĞIZ

TFF Başkanı Nihat Özdemir, çalıştayda Türk futbolunun her yönüyle masaya yatırıldığını belirterek, “Türk futbolunda yaşanan bütün sorunlar ve neler yapabileceğimiz konusunda önemli oturumlar yaptık. Bütün liglerin kulüplerini, neredeyse tamamına yakınını başkanları temsil etti. Her konu tartışıldı. Yapılan toplantılar sonucunda çok önemli kararlar alacağımıza ve önemli bir yol haritasına ulaşacağımıza inanıyorum. TBMM’ye gidecek yeni kulüpler yasasının çok önemli verileri bu toplantılar neticesinde elde edilecek. Bundan sonraki süreçte de kulüplerimiz bu yasa şartlarına göre kulüp yönetimini sürdürecek” diye konuştu. Kulüpler Birliği Vakfı Başkanı Mehmet Sepil ise, “Buradan çok iyi sonuçların çıkacağını ve Türk futbolunun, Türk sporunun yararlanacağını düşünüyorum” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X