Hatalı park ettiği araca yapıştırılan not işinden etti

Hatalı park ettiği şirketinin aracına yapıştırılan ve üzerinde bomba ile ilgili ifadeler bulunan not, mağaza müdürünün işini kaybetmesine neden oldu.

Hatalı park ettiği araca yapıştırılan not işinden etti

Bir mobilya mağazasında satış müdürü olarak çalışan Hüseyin Hatam, yeni satın alındığı için henüz plakası çıkartılmayan işyerine ait hafif ticari aracı, Şarampol Caddesi’nin Tonguç Kavşağı’na hatalı park ederek yakınlardaki evine gitti.

 

Sabah saatlerinde aracın üzerinde el yazısıyla yazılan ve “Bombaları getiren ey halk! Evet sen bile uyan, uyan etrafına bak! Zamana karşı darım” ifadesinin yer aldığı not kağıdını fark eden vatandaşlar, durumu polise bildirdi.

 

İhbar üzerine bölgeye gelen polis ekipleri, içerisinde bomba olma ihtimaline karşı aracın etrafını güvenlik şeridiyle çevirerek önlem aldı.

 

Yakınlarda benzer ifadelerin yer aldığı başka bir not kağıdı daha bulan polisler, bölgede inceleme yaptı. İnceleme sonunda aracın yeni sahibi Mehmet Öztürk’e ulaşıldı.

 

Hatası Hatam’ı işinden etti

 

Aracının başına gelen Öztürk, mağazasının müdürü Hatam’ı evinden çağırdı. Hatam’a yaptığı hatadan dolayı tepki gösteren Öztürk, “Üzerini değiştir iş yerine gel, gelirken istifanı da hazırla.” dedi.

 

Bu durum karşısında şaşkınlık yaşadığı gözlenen Hatam, polislerden aracı yanlış park ederek zamanlarını aldığı için özür diledi.

 

Gazetecilerin sorularını yanıtlayan Hatam, “Aracı evimin önüne koydum, böyle olacağını düşünemedim.” diye konuştu.

 

Oldukça sinirli olduğu gözlenen Öztürk de personelinin hatası nedeniyle işini bırakarak aracın yanına gelmek zorunda kaldığını söyleyerek, “Bu yaptığı hatadan dolayı istifasını istedim, böyle tecrübesiz birisiyle çalışmak istemiyorum.” dedi.

 

Söz konusu notları bırakan kişi ya da kişilerin bulunması için çalışma başlatıldı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X