Hatay’dan acı haber: 1 asker şehit

Hatay’da Suriye sınırında devriye görevi sırasında silahla yaralanan Piyade Er Gökhan Çakır, kaldırıldığı hastanede şehit oldu.

Hatay’dan acı haber: 1 asker şehit

Valilikten yapılan yazılı açıklamada, bugün saat 02.00 sıralarında Hatay 2. Piyade Hudut Alay Komutanlığına bağlı Cilvegözü Piyade Hudut Karakolunda görevli personelin bulunduğu nöbet mevzisinden Suriye tarafında bir görüntü alındığına dair karakola bilgi ulaştırıldığı belirtildi. Açıklamada, şöyle denildi:

“Bölgeye intikal eden karakol komutanı yanındaki görevli personele mevzi aldırarak bir er ile beraber bölgeyi taramak üzere devriye görevi icra ederken, bir el silah sesi duyulmuş ve Piyade Er Çakır yaralanmıştır. Ateş edilen bölgeye angajman kuralları çerçevesinde misliyle karşılık verilmiş, olay yerine çağrılan ambulans ile yaralı Çakır, Antakya Devlet Hastanesine sevk edilmiştir ancak burada yapılan tüm müdahalelere rağmen Piyade Er Çakır, kurtarılamayarak şehit olmuştur. Şehidimize Allah’tan rahmet, yakınlarına sabır ve başsağlığı dileriz.”

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X