Hatayspor’da kan değişimi… Toysal’ın yerine…..

Son haftalarda aldığı kötü sonuçların ardından zirvede iyice sallanmaya başlayan Hatayspor’da Teknik direktör Bayram Toysal’la yollar ayrılırken yerine Mehmet Altıparmak getirildi.

Hatayspor’da kan değişimi… Toysal’ın yerine…..

Akdeniz ekibinden yapılan açıklamada, “‪Teknik direktörümüz Bayram Toysal ve ekibi ile karşılıklı anlaşarak yollarımızı ayırmış bulunuyoruz. Bayram Toysal ve ekibine emekleri için teşekkür eder, bundan sonraki kariyerlerinde başarılar dileriz” denildi.

Bayram Toysal ile yollar ayrıldı…

Bu gelişmenin üzerine Hatayspor, teknik direktörlüğe Mehmet Altıparmak’ı getirdi. 1,5 yıllık sözleşme imzalanırken, imza törenine Hatayspor Onursal Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş ve Kulüp Başkanı Nihat Tazearslan’da katıldı.

Hatayspor Kulübü’nden yapılan açıklama da “Kulübümüz, tecrübeli teknik direktör Mehmet Altıparmak ile 1,5 yıllık sözleşme imzalamıştır. İmza törenine Onursal Başkanımız Doç. Dr. Lütfü Savaş, Başkanımız Nihat Tazearslan, Başkan Vekilimiz Aydın Toksöz, Yönetim Kurulu üyemiz Selçuk Akıllı ve Onursal Başkanımız Lütfü Savaş’ın Sportif Danışmanı Gökhan Zan katıldı. Mehmet Altıparmak hocamıza, ekibine ve Hatayspor’umuza hayırlı olsun” ifadelerine yer verildi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X