Hatice’nin cinsiyet değiştiren Selin’e ‘özüne dönmüşsün’ yorumu kavgayı ateşledi!

4 yıl önce cinsiyet değiştirerek kadın Selin Ciğerci’nin sosyal medya paylaşımına ”Özüne Dönmüşsün.” diye yorum yapan Hatice tartışmalara neden oldu.

Hatice’nin cinsiyet değiştiren Selin’e ‘özüne dönmüşsün’ yorumu kavgayı ateşledi!

Sosyal medyada hatta bazı uygulamalarda yer alan cinsiyet değiştirme efekti bu sefer ortalığı kızıştırdı. 4 yıl önce kadın olan Selin Ciğerci, cinsiyet değiştirme efektini kullanarak bir fotoğrafını sosyal medyada paylaştı. Bu paylaşıma Hatice’den ”Özüne dönmüşsün.” yorumu geldi.

selin cıgerci filtre ile ilgili görsel sonucu

Cinsiyet değiştirme efekti ile fotoğraf akımını ilk olarak İrem Derici başlattı. Daha sonra Selin Ciğerci de bu akıma katıldı ve Hatice’nin yaptığı yorumla ortalık kızıştı. Selin Ciğerci bu yoruma tepkisini dile getirdiği bir video ile cevap verdi.

 SELİN CİĞERCİ’DEN TEPKİ VİDEOSU

Selin Ciğerci, Snapchat uygulamasında cinsiyet değiştirme efektini kullanarak bir fotoğrafını paylaştı. 4 yıl önce cinsiyetini değiştirerek kadın olan Selin Ciğerci’ye Hatice’den tepkilere yol açan bir yorum geldi. Özüne döndü diyen Hatice’ye cevap gecikmedi. Selin Ciğerci video ile tepkisini dile getirirken Hatice’ye ”Senden daha çok kadına benziyorum.” dedi.

Evli olan Selin Ciğerci evlat edinmeyi düşündüğünü fakat bu ithamdan sonra çok üzüldüğünü söyledi. ”Bana bunu yapan çocuğuma neler yapmaz.” şeklinde üzüntüsünü açıklayan Selin Ciğerci’nin bu tepki videosuna Hatice’nin cevabı ” Böyle bir paylaşım yapıyorsan eleştiriye açık olacaksın.” oldu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X