Hatipoğlu gönüllere hitap etti

Yıldırım Belediyesi’nin düzenlediği ‘Nihat Hatipoğlu ile Mahalle Sohbetleri’nin Ocak ayındaki ikinci programı Mimar Sinan Mahallesi’ndeydi.

Hatipoğlu gönüllere hitap etti

Fevzi Çakmak İlkokulu Konferans Salonu’ndaki etkinliğe vatandaşların ilgisi de yoğun oldu. Konuşmasında 15 Temmuz gecesi yaşanan darbe girişimine değinen Hatipoğlu, “O gece büyük bir travma yaşadık. Milletin direnişini sembolize eden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’dı. O hain planları yapanlar başarılı olsaydı, bugün Türkiye çok farklı olurdu. O geceden sonra dikkat etmemiz gereken en önemli husus ise peygambersiz bir din kurmak istemeleri. Allah onlara fırsat vermesin” dedi. İslam dünyasının en büyük ve tek önderinin Hz. Muhammed (SAV) olduğunu belirten Hatipoğlu, günlük hayatımızda İslamiyet’in gereklerinin nasıl yaşanması gerektiğini de hatırlattı. Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu, programın sonunda etkinliğin gerçekleşmesinde katkısı olan ve Yıldırımlılarla bir kez daha buluşma imkanı tanıyan Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali’ye de teşekkür etti.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X