‘Hatıra bırakmak istiyoruz’

Ademoğlu, ‘Beşiktaş’ı Vodafone Arena’da yenersek onlara da güzel bir hatıra olarak kalır’ dedi.

‘Hatıra bırakmak istiyoruz’

Bursaspor 2. Başkanı Ali Ademoğlu, Beşiktaş’ı yeni statlarında oynanacak ilk maçta yenmek istediklerini söyledi.

 

Avrupa kupalarına katılma şanslarını değerlendiren Ademoğlu, ‘Kulüpler Birliği toplantısında da bunları konuştuk. Futbol Federasyonu bu işleri iyi halletmediği için biz maalesef UEFA’da sıkıntı yaşıyoruz. Burada lisans konuları çözülse oraya gitmeye gerek kalmaz. Anladığım kadarıyla bazı kulüplerimiz gidemeyecek. ‘İlk 7-8 Avrupa’ya gidebilir mi?’ diye düşünmeye başladık. Avrupa’ya gitmek için kazanmak lazım. Hem Beşiktaş’ı da orada yenersek onlara da güzel bir hatıra olarak kalır’ diye konuştu

Biz mağduruz

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman’ın iki kulüp arasındaki buzların erimesi adına gelecek sezon yeniden görüşüleceği sözlerinin hatırlatılması üzerine Ademoğlu, ‘Sayın Fikret Orman iki adım atsın biz bir adım atarız. ‘Adım atmayız, konuya duyarsız kalırız’ demedik. Sporun centilmenlik, kardeşlik, sistem, prensip, reyting olduğunu bilenlerdeniz ama burada biz mağduruz, mağdur edildik. O zaman bu mağduriyeti giderecek taraf bu işin muhatabıdır. Bursaspor Kulübü taraftarıyla, yönetimiyle duruşu bellidir. Adım atması gerekenler onlar. Biz hamle yapamayız. Onlar hamleyi yapsınlar biz de Sayın Başkanımın dediği gibi ikiye bir koşa koşa geliriz’ dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X