Hatta yıldırım düştü, seferler aksadı! Sağanak yağış hayatı olumsuz etkiledi

Bursaray Sırameşeler İstasyonundaki kataner hattına yıldırım düşmesi sonucu seferler aksadı. Diğer yandan aniden bastıran sağanak yağış kentte hayatı olumsuz etkiledi.

Hatta yıldırım düştü, seferler aksadı! Sağanak yağış hayatı olumsuz etkiledi

Bursa’da sabah saatlerinden itibaren devam eden bulutlu hava, yerini sağanak yağmura bıraktı.

Aniden bastıran sağanak yağış vatandaşları hazırlıksız yakaladı. Yağmurda ıslanmamak için duraklara, dükkan önlerine ve metro istasyonlarına sığınan vatandaşlar ilginç görüntüler oluşturdu.

Kimi vatandaş havanın serinlemesini yağmura aldırış etmeden yürüyerek çıkarırken, meteorolojinin uyarısını dikkate alan vatandaşlar ise şemsiyelerini açarak yağmurdan korundu. 

YILDIRIM DÜŞTÜ SEFERLER AKSADI

Bursaray Sırameşeler İstasyonu’ndaki kataner hattına saat 14.43’da yıldırım düştü. Yaşanan elektrik kesintisi ve tellerin hasar görmesi yüzünden bu noktada raylı ulaşım durdu.

Vatandaşların mağdur olmaması için otobüs seferleri devreye sokulurken, Sırameşeler – Nilüfer İstasyonu ile Sırameşeler-Karaman İstasyonları arasında otobüslerle aktarmalı yolcu taşıması yapılıyor.

Sırameşeler-Kestel, Karaman-Emek ve Nilüfer-Üniversite arasında raylı sistem taşımacılığı sorunsuz devam ediyor.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X