Havaalanı Gemlik’e yapılmalıydı

Akfen Holding ve TAV Havalimanları Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Akın, Bursa’da havaalanının çok yanlış yere yapıldığını söyledi.

Havaalanı Gemlik’e yapılmalıydı

ASLIHAN AYDIN

Uludağ Üniversitesi Bilimsel Araştırma Projesi kapsamında önceki akşam Holiday Inn Otel’de gerçekleştirilen konferansta konuşan Hamdi Akın, Bursa’dan hava ulaşımı ile ilgili önemli açıklamalar yaptı. 

Gemlik bölgesi çok daha ideal olmasına rağmen havaalanının Yenişehir’e yapılmasının yanlış olduğunu belirten Akın, ”Yani anlamsız, şimdi bunu kime ne anlatacaksınız, konuşmaya bile gerek yok ama bu havzada Atatürk Havalimanı ile koordineli çalışabilecek bir havalimanını Marmara çanağında yapılması çok doğru olurdu. O zaman Bursa’da farklı çalışırdı, Yalova farklı olurdu, şimdi İzmit geçişi açıldığında çok dahi iyi olur” dedi.

BURSA KURBAN OLDU

Bursa’nın lokasyon olarak hem çok şanslı, hem de şansız olduğunu dile getiren Akın, ”Bursa aslında Türkiye’nin en büyük hatası olan master plansızlığın en büyük kurbanlarından” diye konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X