Havacılıkta fikirler yarışıyor

Havacılık alanında gençleri daha girişimci kılmak ve yeni fikirlerin ortaya çıkmasını sağlamak amacıyla Boeing Türkiye ve Türkiye Girişimcilik Vakfı iş birliğiyle düzenlenen ‘Airpreneurs’ programının ilki Bilkent Cyberpark’da gerçekleştirildi.

Havacılıkta fikirler yarışıyor

Boeing Türkiye Genel Müdürü Ayşem Sargın, burada yaptığı konuşmada, gençlerin bilgi ve donanımlarını cesaretleriyle birleştirmek istediklerini söyledi. Boeing olarak ”Airpreneurs’ gibi programlarla gençlerin havacılık alanında girişimciliğine ilham vermeyi amaçladıklarını dile getiren Sargın, ‘Boeing, pek çok üniversite öğrencisine ulaşarak, Türk havacılık sektörünün büyümesine ve gençlerin sektöre ilgisinin artmasına katkıda bulunmayı amaçlamaktadır” diye konuştu. Havacılık alanında fikirlerin yarıştırıldığı programın önümüzdeki günlerde İzmir, Bursa, Elazığ, Trabzon, Eskişehir ve İstanbul’daki bazı üniversitelerde de gerçekleştirilmesi planlanıyor. Söz konusu program sonunda 2 kişi, bu sektördeki yatırımcılarla bir araya gelme imkanı sunan ‘Startup Turkey’ etkinliğine katılma hakkı kazanacak.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X