Havuza akın ettiler

Yıldırımlı minik öğrenciler okulların kapanmasıyla birlikte Yıldırım Belediyesi Yaz Spor Okulları bünyesinde eğitim veren yüzme kurslarına akın etti.

Havuza akın ettiler

Yıldırım Belediyesi tarafından düzenlenen yaz yüzme spor okulları tüm hızıyla sürüyor. Okulların tatile girmesi ile birlikte Yıldırımlıların yoğun ilgi gösterdiği yüzme kurslarındaki ilk dönem, Yıldırım Belediyesi Spor Kompleksi’nde 200 minik öğrencinin katılımıyla devam ediyor. 

2003 ve 2011 yılları arasındaki doğumlu çocukların yer aldığı kurslarda haftanın 4 günü eğitim veriliyor. 20 Haziran-2 Temmuz, 11-30 Temmuz, 1-20 Ağustos ve 22 Ağustos ile 10 Eylül tarihleri arasında 4 ayrı dönem ile verilecek eğitimler için kayıtlar Yıldırım Belediyesi Spor Kompleksi ve Dr. Sadık Ahmet Spor Tesisleri’nde devam ediyor.

İLGİ MEMNUN EDİYOR

Yıldırım Belediyesi Yaz Spor Okulları’nın çocukları geleceğe hazırlama yolunda önemli bir görevi üstlendiğini söyleyen Başkan İsmail Hakkı Edebali, “Sağlıklı nesillerin inşası için yeni dönemde eğitime başlayan yaz spor okullarımıza ilçe sakinlerimizin ilgisi bizleri memnun ediyor. Spor okulumuzda çocuklarımız tatillerini spor yaparak eğlenerek geçirirken aynı zamanda kişisel gelişimlerine de olumlu kazanımlar elde ediyorlar. Geçtiğimiz yaz sezonunda da 905 çocuğumuz havuzlarımızda yüzme sporu yapma fırsatı buldu. Çocuklarını spora teşvik eden ailelerimize de ayrıca teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X