Havuza ‘Sınav’ damgası

Milli Takım Seçmeleri’ne katılan Sınav Eğitim Kurumları Spor Kulübü’nden Melih Yıldıztepe, 670 sporcu arasından 50. olmayı başardı.

Havuza ‘Sınav’ damgası

Türkiye Yüzme Federasyonu’nun İstanbul’da düzenlediği Türkiye Bireysel Yıldızlar Yüzme Şampiyonası ve Milli Takım Seçmeleri’ne Bursa Sınav Eğitim Kurumları Spor Kulübü damgasını vurdu. Türkiye Bireysel Yıldızlar Yüzme Şampiyonası ve Milli Takım Seçmeleri’nde büyük bir başarıya imza atan Sınav Koleji öğrencisi Melih Yıldıztepe, 670 sporcu arasında 50. sırada yer almayı başardı.

HEDEFLER BÜYÜYECEK

Sınav Spor Kulübü Antrenörü Kıvanç Seçkin, öğrencileri Melih Yıldıztepe’nin başarısından gurur duyduklarını söyleyerek, ‘Sporcumuz Melih YIıldıztepe ve diğer sporcularımızla önümüzde ki yıllarda yeni ve daha büyük başarılara ulaşmak için çalışmaya devam edeceğiz. Zirveye giden zorlu yolda kulübümüzün yönetim kadrosuna ve kurucumuz Gıyasettin Bingöl’e desteklerinden dolayı çok teşekkür ediyoruz’ dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X