Havuzda fırtına dindi!

11-12 yaş Türkiye şampiyonasında Bursalı sporcular kürsüden inmedi… 119 kulüpten 593 yüzücünün Atıcılar Kapalı Olimpik Yüzme Havuzu’nda kulaç attığı finaller büyük heyecana sahne oldu.

Havuzda fırtına dindi!

Türkiye Yüzme Federasyonu tarafından bu yıl ilk kez düzenlenen 11-12 Yaş Ulusal Gelişim Projesi Türkiye finali Bursa’da sona erdi. Daha önce 25 metrelik havuzda gerçekleşen organizasyonun ikincisi bu kez 50 metrelik Atıcılar Kapalı Olimpik Yüzme Havuzu’nda gerçekleştirildi. 119 kulüpten 593 sporcunun mücadele ettiği şampiyona renkli görüntülere sahne olurken, Bursalı sporcular kürsüye çıkmanın mutluluğunu yaşadılar.

BURSA FARKINI GÖSTERDİ

Bir çok spor dalında olduğu gibi yüzmede de Türkiye’de söz sahibi olan Bursa başarılı bir organizasyonu daha geride bıraktı. Diğer illerden gelen sporcu, antrenör ve sporcu aileleri 4 gün süren şampiyona boyunca büyük heyecana tanık oldu. Türkiye’deki 20 Olimpik Merkezden biri olan Bursa, 2005 ve 2006 doğumlu sporcuların mücadele ettiği finallerdeki başarısıyla altyapıdaki başarısını perçinlemiş oldu.

TOHM Bursa Yüzme Başantrenörü Stefano Nurra, Osmangazi Belediyespor’un Türkiye şampiyonu yüzücüsü Naz Duru Kahvecioğlu’nun altın madalyasını takıp tebrik etti.

Bosch Spor Kulübü yüzücüsü Ecem Bulut’un madalyasını TOHM antrenörlerinden İzzet Uğur Zengin verdi.

Bursa Olimpik Spor Kulübü yüzücüleri Sude Uludağ ile Sümeyye Ay madalyalarını antrenörleri Tuncay Pala’dan aldı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X