Havuzda kapışma bitti

14 kulüpten toplam 403 yüzücünün katıldığı ve Anadolu Yıldızlar Ligi’nde mücadele edecek Bursa karması seçme yarışları büyük heyecana sahne oldu.

Havuzda kapışma bitti

RECAİ UYSAL

Anadolu Yıldızlar Ligi’nde mücadele edecek Bursa karmasını belirlemek amacıyla Yüzme İl Temsilciliği tarafından düzenlenen yarışlar nefes kesti. Atıcılar Olimpiyat Yüzme Havusu’nda 2 gün süren organizasyonda kulaçlar kürsüye çıkabilmek için büyük efor sarfettiler. 2002-2007 doğumlular arasında 6 yaş grubunda yapılan yarışlar sonunda 36 kişilik Bursa karması da belirlendi.

ALKIŞ ALDILAR

14 kulüpten 179’u kız, 224’ü erkek olmak üzere toplam 403 sporcunun mücadele ettiği yarışlarda sporcular ,ikisi zorunlu olmak üzere 4 branşta en iyi dereceyi elde edip Bursa karmasında yer alabilmek için kulaç attı. Nefes kesen yarışların ardından her yaş kategorisinde 3’er bayan, 3’er erkek sporcudan oluşan ekip belirlendi. Yarışlarda sporcuların kürsü için sergilediği performans izleyenlerden de büyük alkış aldı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X