Havuzda Kükürtlü farkı!

38 okuldan 126 öğrencinin katıldığı organizasyonda tüm rakiplerini geride bıraktılar. Okullararası Yıldızlar Yüzme İl Birinciliği’nde Kükürtlü Ticaret ve Sanayi Odası Ortaokulu hem kızlarda hem de erkeklerde zirveye çıkarak Türkiye Şampiyonası vizesi alma

Havuzda Kükürtlü farkı!

TOLGA ÖZTAŞ

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından okul sporları kapsamında düzenlenen Yıldızlar Yüzme Müsabakaları tamamlandı. Atıcılar Olimpik Yüzme Havuzu’nda 3 gün süren organizasyonda Kükürtlü Ticaret ve Sanayi Odası Ortaokulu hem kızlarda hem de erkeklerde birinci olarak büyük bir başarıya imza attı. Yıldızlar yüzmede Bursa’yı 3 takım Türkiye Şampiyonası’nda temsil etme hakkı kazanırken, Kükürtlü Ticaret ve Sanayi Odası 13 bin 605 puanla organizasyona birinci olarak katılma hakkı kazandı. Erkeklerde 13 bin 473 puanlı Emine Örnek Eğitim Kurumları ikinci ve 5641 puanlı Bursa Sınav Koleji ise üçüncü olarak adını Türkiye Şampiyonası’na yazdırdı.

ÖRNEK TAKİP

8-11 Mayıs tarihleri arasında yapılacak Türkiye Şampiyonası yarı finallerinde ise Bursa’yı kızlarda tam 4 okul temsil edecek. Kükürtlü Ticaret ve Sanayi Odası Ortaokulu’nun 13 bin 960 puanla birinci olduğu kızlarda ikinci 12 bin 962 puanla yine Emine Örnek Eğitim Kurumları, 12 bin 341 puanlı Mudanya Bahçeşehir Ortaokulu üçüncü ve bin 334 puanlı Özel Mavi Dünya Ortaokulu ise dördüncü olarak Türkiye Şampiyonası vizesi aldı. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X