Havuzda Örnek klasiği

3 gün süren organizasyonda Özel Emine Örnek Ortaokulu kızlarda ve erkeklerde birincilik kürsüsüne çıkarken, 15 yıllık geleneği bozmadı. Kükürtlü Ticaret ve Sanayi Odası Ortaokulu da yarışları kızlarda ve erkeklerde ikinci sırada tamamladı.

Havuzda Örnek klasiği

RECAİ UYSAL

Gençlik ve Spor Bakanlığı okul Sporları faaliyet Daire Başkanlığı’nın takviminde yer alan ve Yüzme İl Temsilciliği tarafından düzenlenen Küçükler Yüzme İl Birinciliği’nde heyecan sona erdi. Atatürk Kapalı Yüzme Havuzu’nda 3 gün süren organizasyon sonunda Özel Emine Ortaokulu hem kızlarda hem de erkeklerde şampiyonluğu yine kimseye kaptırdı. 56 ortaokuldan 127’si erkek, 131’i kız olmak üzere toplam 258 sporcunun mücadele ettiği İl Birinciliği’nde sporcuların kürsü mücadelesi alkış aldı.

AİLELERİN HEYECANI

Organizasyonda 2003-2004 ve 2005 doğumlu öğrenciler mücadele ederken, sporcular kadar aileler de büyük heyecan yaşadı. Nefes kesen yarışlar sonunda Özel Emine Örnek Ortaokulu kızlarda ve erkeklerde birinci olmayı başardı. Özel Emine Örnek Ortaokulu kızlarda 8 bin 442 puanla, erkeklerde de 6 bin 896 puanla zirveye çıkarken, üst üste 15. birinciliğini elde etti. Yarışlar sonunda Özel Emine Örnek Ortaokulu’nun ardından kızlarda Kükürtlü Ticaret ve Sanayi Odası Ortaokulu 7 bin 742 puanla ikinci, Naz Özdelik Ortaokulu da 4 bin 783 puanla üçüncü sırada yer aldı.

SIRA TÜRKİYE ŞAMPİYONASI’NDA

Kızlarda dördüncü ise 4 bin 595 puanla Atatürk Ortaokulu oldu. Erkeklerde de Kükürtlü Ticaret ve Sanayi Odası Ortaokulu 4 bin 973 puanla ikincilik kürsüsüne çıkarken, Bademli Bahçeşehir Ortaokulu 4 bin 494 puanla üçüncülük kürsüsünün sahibi olurken dördüncü sırayı 4 bin 167 puanla Naz Özdilek Ortaokulu aldı. Organizasyon sonunda kürsüye çıkan okullar ve dereceye giren sporcular Bursa’yı Türkiye Şampiyonası elemelerinde temsil etmeye hak kazandı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X