Havuzda yıldızlar geçidi!

Atıcılar Yüzme Havuzu’nda nefes kesen organizasyonda Bursa karması bir birincilik ve iki dördüncülük elde etti.

Havuzda yıldızlar geçidi!

TOLGA ÖZTAŞ

Spor kenti Bursa dev bir organizasyona daha başarıyla evsahipliği yaptı. İl Karmalarının mücadele ettiği Anadolu Yıldızlar Ligi Yüzme Final müsabakaları hafta sonunda Atıcılar Olimpik Yüzme Havuzu’nda gerçekleşti. 6 yaş kategorisinde bayan ve erkek sporcuların katılımıyla yapılan yarışlar iki gün sürdü. Türkiye’nin dört bir yanından gelen 426 yüzücü kürsüye çıkabilmek için birbirleriyle yarışırken, tribünü dolduran aileleri de büyük heyecan yaşadı.

ŞAHİN’DEN YAKIN TAKİP

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Süleyman Şahin’in de tribünden izlediği yarışlarda mücadele eden Bursa karması 9-10 yaş kızlar kategorisinde şampiyon oldu. Kızlar ve erkekler 13-14 yaş kategorisinende de Bursalı yüzücülük dördüncü olarak kürsüye çıktı. Erkekler 9-10 yaş ta yedincilik, erkekler 11-12 yaşta ise sekizincilik Bursa’nın oldu. Yüzme İl temsilcisi Fatih Götüren, organizasyonla ilgili olarak Olay Spor’a yaptığı açıklamada şunları söyledi:

DAHA FAZLA ORGANİZASYON

“Bursa olarak Anadolu Yıldızlar Ligi final müsabaklarına ev sahipliği yaptığımız için çok mutluyuz. Büyükşehir Belediye Başkanımız Recep Altepe ve Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürümüz Süleyman Şahin’in yüzme sporuna ilgisi ve desteği çok fazla. Artık Atıcılar Olimpik Yüzme Havuzu’nun ısınma havuzu da var. Bizde gerekli başvuruları yaparak önümüzdeki sezon burada çok daha büyük ve fazla organizasyon yapmak istiyoruz.”

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X