Havuzda zafer Büyükşehir’in

5 kulüpten 240 sporcunun katıldığı Minikler Yüzme Kış Kupası’nda şampiyon Büyükşehir Belediyespor oldu.

Havuzda zafer Büyükşehir’in

RECAİ UYSAL

Büyükşehir Belediyesi’nin ev sahipliğinde düzünenlen ve bu yıl ikincisi yapılan Minikler Yüzme Kış Kupası’nda zafer Bursa ekibinin oldu. Fethiye Yüzme Havuzu’nda gerçekleştirilen organizasyonda Büyükşehir Belediyespor’un yanısıra Balıkesir Yıldız Kulaçlar Spor Kulübü, Eskişehir Büyükşehir Gençlik ve Spor Kulübü, İTÜ, Kocaeli Yıldızlar Yüzme Kulübü olmak 5 takım mücadele ederken, minik kulaçlar kürsü için kapıştı.

DAMGA VURDU

2007-2008 doğumlu sporcuların mücadele ettiği Minikler Yüzme Kış Kupası’nda 240 kulaç atarken, yüzücüler 7 kategoride kürsü için efor sarfetti. Nefes kesen yarışlara Büyükşehir Belediyespor damga vururken, Bursa ekibi, ferdi 18 birincilik, 19 ikincilik ve 10 üçüncülük ile takım halinde bütün kategorilerde birinci olurken genel toplamda ise 549 puanla Minikler Yüzme Kış Kupası’nın şampiyonu oldu. Yarışma sonunda ikinci 236 puanla Koaceli Yıldızlar Yüzme Kulübü olurken üçüncü sırada ise 166 puanla İTÜ yer aldı.

Büyükşehir’in minik kulaçları şampiyonluk kupasını Büyükşehir Belediyespor Kulüp Müdürü Taha Başparmak’tan aldı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X