Havuzun Örnek şampiyonları

2 gün süren organizasyonda yine kürsünün en üst basamağında yer aldı.

Havuzun Örnek şampiyonları

Atatürk Kapalı Yüzme Havuzu’nda gerçekleştirilen Minikler Mahalli Okul yüzme yarışlarında 4 kategoride de zirveye çıkan Emine Örnek Koleji, başarısını kanıtladı.

1-2 Haziran tarihlerinde gerçekleştirilen Minikler Mahalli Okul yüzme yarışlarında Emine Örnek Koleji yüzücüleri hem minikler A kategorisinde erkek ve kızlarda, hem de minikler B’de kız ve erkeklerde birincilik kupasını kaptırmadı. 4 kategoride de zirveyi kaptırmayan Örnek Kolej, havuzdaki başarısını da perçinledi. Atatürk Kapalı Yüzme Havuzu’nda yapılan yarışlarda 4 kategoride de birincilik kürsüsüne çıkan Emine Örnek Koleji,4X50 metre serbest ve karışık bayrak yarışlarında da zirveyi kaptırmadı.

KÜRSÜYE ÇIKTILAR

Emine Örnek Koleji’nin tüm kategorilerde zirveye çıktığı yarışlarda minik kızlar A kategorisinde Ali Rıza Bey İlkokulu ikinci, Naz Özdilek İlkokulu da üçüncü sırada yer aldı. Minik erkek A kategorisinde ise ikincilik 3 Mart Eğitim Kurumları’nın, üçüncülük ise TED Koleji oldu. Sınav Koleji’nin ikinci olduğu minik kızlar B kategorisinde üçüncü Mudanya Mütareke ilkoukulu olurken, minik erkek B kategorisinde ikincilik kürsüsüne Sınav Koleji, üçüncülük kürsüsüne de Rotary İlköğretim çıktı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X