Hayal edemezseniz daha iyiyi üretemezsiniz

Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO), 2018 yılında KOSGEB ile birlikte 18 ayrı ‘Uygulamalı Girişimcilik Eğitim’ programı düzenlemeyi hedefliyor.

Hayal edemezseniz daha iyiyi üretemezsiniz

 Yıl boyunca düzenlenecek eğitimlerden 500’e yakın girişimci adayının faydalanması hedefleniyor. BTSO Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Burkay, konuyla ilgili yazılı açıklamasında, Türkiye’nin hedeflerine güçlü girişimci ruhu ile ulaşacağını söyledi.

Girişimciler sayesinde Türkiye’de istihdam, üretim, ihracat ve Ar-Ge performansının artacağına dikkati çeken Burkay, ‘’Her girişimcinin yeni bir iş fikri ve bir hedefi olmalı. Engelleri küçük adımlarla değil, büyük adımlarla aşabilirsiniz.

Hayal edemezseniz, daha iyiyi üretemezsiniz. Üretimi esas alarak çalışan, ülkemizi daha iyi noktalara taşıma arzusunda olan girişimcilerimiz ile Türkiye’miz ve Bursa’mız daha iyi noktalara gelecektir. BTSO olarak her zaman girişimcilerimizin yanındayız” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X