‘Hayalimin üstünde bir film’

Yeni komedi film ‘Olanlar Oldu’nun tanıtımı için ekibiyle birlikte kameraların karşısına geçen Ata Demirer, başarılı bir işe imza attıklarını söyledi.

‘Hayalimin üstünde bir film’

İKİ KARAKTERİ BİRDEN OYNADI

Yönetmenliğini Hakan Algül’ün yaptığı ‘Olanlar Oldu’nun tanıtımı için rol arkadaşları Ülkü Duru, Salih Kalyon, Renan Bilek, Seda Güven, Toprak Sergen, ve Derya Alabora ile basın mensuplarını ağırlayan Bursalı komedyen Ata Demirer, 20 Ocak’ta vizyona girecek filmi için iddialı konuştu. Filmde biri kadın olmak üzere iki karaktere birden hayat veren Demirer, ‘İki karakteri oynadığım bir sinema filmi daha önce hiç olmamıştı. Bir kadını ve bir oğlunu oynuyorum. Hayallerimi gerçekleştirmek için bu işleri yapıyorum. Bir hayalimi gerçekleştirdim. Filmde kullandığım ses rengi yıllardır masa başında arkadaşlarımı eğlendirmek için kullandığım ses bir biçimiydi’ dedi.

HER YIL FİLMİM VAR; ŞANSLIYIM

Her yıl bir film yaptığı için kendini çok şanslı gördüğünü söyleyen Ata Demirer,Ege’de geçen yaz filmiyle insanları biraz olsun güldürebilmeyi hedeflediğini dile getirdi. Demirer, ‘Yönetmenim de yapımcım da bana inanıyor ve ben başka bir hayalimi gerçekleştirme şansına sahip oluyorum. Benim de bu filmden beklentim; başarılı bir film olsun, insanları güldürsün ki biz de Woody Allen’ın gölgesinde serinlemeye devam edelim. O kadar şanslıyız ki benim hayalimin çok üstüne çıkan bir film oldu’ dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X