Hayaller gerçek olacak

Tayfur Havutçu’nun Antalya maçında gözlem altına aldığı Ertuğrul Ersoy, OLAY SPOR’a konuştu. ‘Beni takip ediyor olmaları büyük mutluluk’ diyen genç savunmacı, ‘Ümit Milli Takımın 2 önemli maçı var. Abdullah Ercan affımı istemiş. Bu dönem belki olmayacak f

Hayaller gerçek olacak

Lokman BAŞCI

Bursaspor’da son dönemin en iyi çıkış yakalayan isimlerin başında Ertuğrul Ersoy geliyor.

Teknik Direktör Paul Le Guen’in 3-5-2’ye geçmesinin ardından formayı alan ve iyi bir performans ortaya koyan genç savunmacı, son Antalyaspor maçında A Milli Takımın teknik kurmayları tarafından da takip edildi.

Karşılaşması sonrası OLAY SPOR’a özel açıklamalar yapan Ertuğrul, mutlu ve gururlu olduğunu söyledi.

A Milli Takım Teknik Direktörü Mircea Lucescu’nun kendisi hakkında kullandığı ifadelerin performansına olumlu yandığını ifade eden genç savunmacı şöyle konuştu:

AFFIM İSTENMİŞ

‘A Milli Takım teknik direktörümüzün benim için kullandığı ifadelere tabii ki çok mutlu oldum. Ay yıldızlı formayı giymek gurur verici bir şey.  Beni takip ediyor olmaları büyük mutluluk. Yalnız Ümit Milli Takım hocamız Abdullah Ercan’la da konuşulduğu biliyorum. Biliyorsunuz orada da 2 önemli maçımız var. Affımı istemiş. Öyle bir tercih olacak. Ancak düşünülmek bile onur verici bir olay. Herhangi bir üzüntüm yok. Bir gün bu hayalime de ulaşacağımı biliyorum. Ümit Milli Takımda da bir yarışın içersindeyiz ve bayrağımızı temsil ediyoruz.’

O IŞIK VARDI

Yeni oyun sistemiyle birlikte çıkışa geçtiklerini işaret eden Ertuğrul  ‘Sistem değişikliği oldu ve yavaş yavaş artık defansif anlamda gol yeme sorununu çözmeyi başardık. Hücumsal anlamda da bol gollü karşılaşmalar geçiriyoruz. Mutluyuz, keyfimiz yerinde. Net bir skor oldu. Taraftarımızı da mutlu ettiysek, ne mutlu bize. Antalyaspor 10 kişi kalmasaydı da skor aynı olurdu. Çünkü herkesin gözünde o ışık vardı. İlk dakikadan itibaren rakibe kendimizi kabul ettirdiğimizi düşünüyorum. Hocama çok teşekkür ediyorum. Bana güvenip formayı verdiği için’ dedi. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X