Hayaller gerçek oldu

Ünlü yıldızlar, lösemili çocukların hayallerinin gerçekleştirildiği ‘Bir Dileğim Var’ gecesine katılıp şarkılarını minikler için seslendirdi.

Hayaller gerçek oldu

SANATÇILAR YALNIZ BIRAKMADI

Sosyal medya üzerinden başlayan ve yardım ağı çığ gibi büyüyen ‘Bir Dileğim Var’ projesi kapsamında önceki akşam görkemli bir gala düzenlendi. Ünlü isimlerin de destek verdiği gecede lösemili çocukların hayalleri gerçek oldu. Projenin yaratıcısı olan oyuncu Alper Türedi’nin sunduğu gecede Metin Özülkü, Volkan Konak, Toygar Işıklı, Atalay Demirci, Rober Hatemo, Hande Yener ve Emre Altuğ sahneye çıktı.

İSTESİNLER HEMEN GELEYİM

Anlamlı projeye destek veren yıldızlardan Bergüzar Korel, sahneye çıkan sanatçılara plaket vermek için törendeydi. Projenin mimarı Alper Türedi’ye övgüler yağdıran Korel, ‘Asıl melek Alper’dir ve o çocukların kahramanıdır. Beni henüz dileyen olmadı. Ama istedikleri anda hemen gideceğim’ dedi. Ünlü sanatçı Zara ise lösemili çocuklarla ilgili konuşurken gözyaşlarını tutamadı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X