Hayaller ve gerçekler

Aatıf, Kouassi, Chedjou, Yasin Öztekin, Issam Chebake, Stojiljkoviç, Deniz Türüç, Güray Vural, Anthony Mounier gibi isimler için uğraş veren Bursaspor transferi Jovic, Onur ve Stancu ile noktaladı.

Hayaller ve gerçekler

Spor Toto Süper Lig’de ikinci transfer dönemi önceki gün sona erdi. Ligin ilk yarısında birçok bölgede sıkıntı yaşayan yeşil beyazlılar bu süreçte kadrosunu sadece 3 isimle güçlendirdi. Timsah, Gençlerbirliği’nden Bogdan Stancu, Ankaragücü’nden Onur Atasayar ve Polonya ekibi Wisla Krakow’dan Sloven Boban Jovic’i kadrosuna kattı. Bursaspor, Stancu’ya 900 bin Euro, Jovic’e 300 bin Euro ve Onur’a 950 bin TL bonservis bedeli ödedi. Jovic’le yapılan sözleşmede 30 maç oynarsa ilave 100 bin Euro, satıştan da yüzde 10’luk eski kulübüne pay verilecek.

RAKAMLAR ORTADA

Yeşil beyazlılar, Stancu’ya yarın sezon için 500 bin Euro, Jovic’e 300 bin Euro, Onur’a ise aylık 20 bin TL ödeyecek. Bursaspor kadrosundan ayrılan isimlerden ise istediği geliri elde edemedi. Çek forvet Tomas Necid Legia Varşova’ya (kiralık), Vieux Yakhya Sane Auxerre’e (kiralık) ve Luis Advincula’da Tigres’e gönderildi. Bursaspor giden oyunculardan Advincula dışında (600 bin Dolar) kasasına para koyamadı sadece maaşlarından kurtulmuş oldu.

İŞTE ALAMADIKLARIMIZ

Bursaspor bu ara transfer döneminde gündemine birçok isimde geldi. Yeşil beyazlı yönetim bu süreçte Aatıf Chahechouhe, Aurelien Chedjou, Jean Evrard Kouassi, Beykan Şimşek, Yasin Öztekin, Issam Chebake, Nikola  Stojiljkoviç, Deniz Türüç, Güray Vural, Anthony Mounier, Aleksandar Pantic ve Gabrian Obertan isimlerinin transferi için uğraş verdi fakat hiçbir sonuç alamadı. Timsah’ın bu futbolcular içinde üzerinde en çok durduğu isim Fenrebahçe’den Aatıf Chahechouhe oldu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X