Hayalleri gerçek oldu

Berk Saray, Kaan Miraç Sezen, Yücel Arslan ve Ender Dursun Almanya’da Borussia Dortmund Futbol Okulu’nda antrenman yapma fırsatı yakaladı.

Hayalleri gerçek oldu

PUMA’nın Türk futboluna yeni ve genç yetenekler kazandırmak amacıyla Borussia Dortmund Kulübü’yle birlikte düzenlediği Head to Head Genç Yetenekler Futbol Şampiyonası’nın Bursa ayağında dereceye giren 4 Bursalı sporcu Almanya’ya gitti. Dört gün boyunca Borussia Dortmund takımıyla birlikte antrenmanlara çıkan Berk Saray, Kaan Miraç Sezen, Yücel Arslan ve Ender Dursun hayallerini gerçekleştirmiş oldu. 

MAÇ İZLEDİLER

Borussia Dortmund Teknik Direktörü Jürgen Klopp ve takımın yıldız oyuncusu Marco Reus’un yakından ilgilendiği Bursalı sporcular, büyük mutluluk yaşadılar. Yıldız adayları son olarak Signal Iduna Park’ta oynanan ve Borussia Dortmund’un Hertha Berlin’i Subotic ve Eric Durm’un attığı gollerle 2-0 mağlup ettiği müsabakayı tribünden takip etti.    

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X