‘Hayat devam ediyor’

Paul Le Guen, Titi’nin cezası, Agu’nun sakatlığı nedeniyle sıkıntıya girdiklerini fakat üstesinden geleceklerini söyledi…

‘Hayat devam ediyor’

Fransız teknik adam, “Agu, umarım ligin ikinci yarısında aramızda olur. Titi’nin yerine kimi oynatacağıma karar vermedim. Hafta sonuna kadar sürem var. Oyuncuların son durumlarına bakacağım” şeklinde konuştu. 

Bursaspor Teknik Direktörü Paul Le Guen, sakat ve cezalılar nedeniyle sıkıntılı günler geçiyor. Sarı kart cezalısı Titi’nin cumartesi günkü Göztepe maçında forma giymeyecek olmasının ardından Mikel Agu’nun da sakatlığı nedeniyle 1 ay sahalardan uzak kalacak olması Fransız teknik adamı kara kara düşündürmeye başladı. Agu’nun kendileri için önemli bir oyuncu olduğunu ifade eden Paul Le Guen, 2Mikel Agu sakatlığı  nedeniyle bir süre aramızda olmayacak. Takımımız için büyük eksiklik. Sezon başından bu yana en iyi oyuncularımızdan biriydi. Geliştirmek, iyiye gitmesi için çok uğraşıyoruz. Bizim adımıza şanssızlık. Bundan sonra İyileşmesine odaklanacağız” dedi. 

BAKALIM KİM OYNAYACAK?

Agu’nun ligin ikinci yarısında takıma katılmasını beklediklerini vurgulayan Fransız teknik adam, “Sezon başından bu yana sakatlık anlamında sıkıntılar yaşamasına rağmen inanılmaz bir performans gösterdi. Umarım ligin ikinci yarısında aramızda olur. Ben Dünya Kupası’na hazır gitmesini istiyorum. Kişisel olarak hedeflerinden birinin bu olduğunu biliyorum” diye konuştu. Titi’nin boşluğunu kiminle dolduracağına karar vermediğini belirten Paul Le  Guen, “Titi’nin yerine oynayacak oyuncu için düşünmeyle devam ediyorum. 1 hafta daha var maça. U-21 karşısında bunun da provasını yaptım. Oyuncuların son durumlarına bakacağım” şeklinde konuştu. 

MUTLU OLUYORUM

Son dönemde Bursaspor’dan milli takımlara birçok oyuncu gitmesini de değerlendiren deneyimli teknik adam şöyle konuştu: “Ben oyuncularımın milli takıma gitmesinden mutluluk duyarım. Onlar mutlu olsunlar isterim. Çünkü milli takıma giden oyuncu takımına geri geldiği vakit mutlu olur. Gurur duyuyorum onlarla. Her ne kadar tam kadro çalışamasakta, taktik antrenman yapamasakta milli takıma gitmeleri beni her zaman mutlu etmiştir. Bugün böyle bir durum yaşıyorum. İnanıyorum ki, ilerleyen süreçte milli takıma gidecek isimler daha da artacaktır.”

Emre için seviniyorum

Paul Le Guen, U-21 maçında bütün oyuncuları görme şansı yakaladığını da söyledi. Tecrübeli çalıştırıcı, “İyi bir antrenman maçı oldu. Benim açımdan önemli konu Emre ve Bilal gibi oyuncuları gördük. Faydalı bir maç oldu. U-21 takımını da görme fırsatımız oldu. Altyapımızda kalitesi isimler var. Berke, kupa maçında kadrodaydı. Önümüzdeki kupa maçlarında başka isimlerde aramıza katılabilir. Emre 45 dakika oynadı. Artık döndü diyebiliriz” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X