Hayatcan’da Bayram Hedefi 4 Bin Kişiye Kıyafet Yardımı

Hayatcan Derneği Başkanı Cengiz Erdem, hedeflerinin Ramazan Bayramı’na kadar en az 4 bin kişiye kıyafet yardımı yapmak olduğunu açıkladı

Hayatcan’da Bayram Hedefi 4 Bin Kişiye Kıyafet Yardımı

Hayatcan Derneği Başkanı Cengiz Erdem, hedeflerinin Ramazan Bayramı’na kadar en az 4 bin kişiye kıyafet yardımı yapmak olduğunu açıkladı. 2009 yılından bu yana Amasya’da ihtiyaç sahibi ailelerin her türlü ihtiyacını karşılamak için çalışmalarda bulunan derneğin Amasya Belediyesi’nin ve hayırseverlerin desteğiyle Ramazan ayı başında 2 bin aileye gıda paketi ulaştırdığını belirten Cengiz Erdem, “Her yıl olduğu gibi bu yılda Ramazan ayı münasebetiyle yardım faaliyetlerimizi en üst düzeye çıkarttık. Yardım ve destekleriyle derneğimize güç veren çok kıymetli veren ellerin destekleriyle şu anda ise yaklaşan bayram dolayısıyla ihtiyaç sahibi ailelere bayramlık giyim ve ayakkabı yardımlarına başladık. Hedefimizi bu bayramda en az 4 bin kişiye kıyafet yardımı yapmak üzere belirledik” diye konuştu. Yapılan faaliyetlerle vatandaşlar arasındaki sevgi, kardeşlik ve dostluğun pekişmesi için gayret ettiklerini anlatan Erdem, “Bu hayırlı faaliyetin başlamasında ve devam ettirilmesinde desteklerini esirgemeyen çok kıymetli belediye başkanımıza ve yardım gönüllülerimize şükranlarımızı sunuyor, şimdiden tüm kardeşlerimizin bayramlarını kutluyoruz” şeklinde konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X