‘Hayatın Yokuşu’ okuyucuyla buluştu

Şiirin hayatın her alanında var olduğuna inanan Hüseyin Yıldırım, yeni yayımladığı ‘Hayatın Yokuşu’ adlı kitabını okuyucuyla buluşturdu.

‘Hayatın Yokuşu’ okuyucuyla buluştu

2 bölümden oluşan şiir kitabında ilk bölümün teması ‘Hayat Esintilerinden’, ikinci bölüm ise ‘Yaşadığın Aşklardan’ olarak belirlendi. Gurbetçi bir ailenin çocuğu olarak dünyaya gelen Yıldırım, vatan hasretine dayanamayarak Türkiye’ye yerleşmesinin ardından ilk iş olarak kitap çıkardığını, böylece çocukluk hayalini gerçekleştirdiğini söyledi.

‘AŞKI KALEME ALDIM…’

Yazarlık serüveninin nasıl başladığını anlatan Yıldırım, ‘‘Tanıdığım bir ablaya kitap çıkarma hayalimden bahsettim. Abla da bana Baygenç Yayıncılığı tavsiye etti. Yayıncılık onay verdikten sonra ilk adımı atmış oldum” dedi.

Hayatın Yokuşu şiir kitabının içeriğinden de bahseden Hüseyin Yıldırım, şöyle konuştu: ‘‘Birinci bölüm ‘Hayat Esintilerden’ yani hayatın zorluklarını, inişi ve çıkışın bir yol izlenimi olduğunu, kendi hayatımda yaşadığım doğru ve yanlışı anlatmaktan oluşan bir kısımdır. Diğer kısımın konu başlığı ‘Yaşadığın Aşklar’dan oluşuyor, burada da aşk konusunu kaleme aldım.”

İKİNCİ KİTAP YOLDA…

Okuyucu ile ilk kez buluşan Hüseyin Yıldırım, şiir kitabında vermek istediği mesajı ise şöyle ifade etti: ‘‘Vermek istediğim mesaj, hem dini boyutta hem de dünyevi… Dini boyutunu açıklamak istemiyorum, kitabın sürprizi kaçmasın. Diğer mesaj da ‘dünyada aşkı yaşayanlara sadece aşk yetmiyor’ ifadesine yer vermek istedim.”
Yakında çıkacak olan şiir kitabıyla ilgili de konuşan Yıldırım, şunları kaydetti: ‘‘Hayatın Yokuşu’ adlı serinin ikinci kitabını çıkaracağım. Bir de roman kitabı hazırlamaya çalışıyorum. Bu benim ilk roman eserim olacağı için üzerinde çokça duracağım.”

Okuyucudan olumlu dönüşler aldığını belirterek, sevenlerine ikinci kitap müjdesini veren belirten Hüseyin Yıldırım, ‘‘Kitabı temin etmek isteyen şiirseverler internet ortamından yayına ulaşabilir” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X