Hayatını kaybeden ünlü yönetmenin eşi yapılan vefasızlığa isyan etti

Pek çok ünlünün klip yönetmenliğini yapan Mustafa Mayadağ, 1 yıldır yatalaktı. Hayatını kaybeden Mayadağ’ın eşi “Kimse aramadı.” diyerek isyan etti.

Hayatını kaybeden ünlü yönetmenin eşi yapılan vefasızlığa isyan etti

Sanat dünyasında birçok sanatçının onlarca klibini çeken usta yönetmen Mustafa Mayadağ bu sabah İstanbul’daki evinde vefat etti. İki yıl önce felç geçiren ve boyundan aşağısı tutmayan 59 yaşındaki ünlü yönetmenin eşi Birten Mayadağ eşinin son dönemde yaşadığı süreci anlattı.

 

“ONUN İÇİN YAPTIRDIĞIM SANDALYE GELMEDEN O GİTTİ”
 

Dört ay önceki kök hücre tedavisi sonrası 1,5 aydır evde olduğunu ve her şeyin olumlu gittiğini söyleyen Birten Mayadağ, “Son aylarda fonksiyonları iyiydi, ellerini kıpırdatıyordu, yutkunuyordu. Ben onun için büyük alfabe tablosu yaptırmıştım. Harfleri gösteriyordum ‘evet’ ya da ‘hayır’ olarak göz işareti yapıyordu ve kelime kurmaya çalışıyordum. Ama olmadı ve büyük sürpriz yaptı gitti. Her yılbaşı geleneksel evde yemeğimiz oluyor ve çocuklarımız da gelecekti. Hep birlikte kutlayacaktık. Mustafa da yatakta değil masada olsun diye ona özel bir tekerlekli sandalye yaptırmıştım yatak oluyordu aynı zamanda. Ama sipariş dün akşam geldi ve kullanmak nasip olmadı. Sofrada çocuklarıyla dostlarıyla olacaktı olmadı.” dedi.
 

“KİMSE ARAYIP SORMADI”
 

“Sanat dünyasından arayan oldu mu? Kırgınlıkları var mıydı?” Sorularına ise Birten Mayadağ şöyle cevap verdi: “Kimseyle kavgası, kırgınlığı yoktu. Zaten tanıyan bilir Mustafa’yı böyle bir yapıya sahip değildi. Şimdiye kadar arayan maalesef olmadı. İlk hasta olduğu dönemde Ankara’da hastanedeyken Sibel Can aramıştı konsere gelmiş uğrayacaktı ama o günde ben çok hastaydım uğramamıştı.”

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X