Hayatının en zor kararını verdi!

Christina Fishes, işsiz ve terk edilmiş şekilde hamile kaldıktan sonra 36 yaşındayken hayatının en zor kararını alması gerekti. Oldukça fakir olan kadın birkaç kez çocuğunu evlat edindirmek istedi ancak olanlar büyük bir yaşam dersi niteliğindeydi.

Hayatının en zor kararını verdi!

Çok zor bir karar olsa da bir an önce hareket etmesi gerekiyordu. Bir organizasyon aracılığıyla çocuğu evlat edinmek isteyen varlıklı bir aileyle buluştu.

 

Bigail Lynn adını verdiği bebeği Treacher Collins Sendromu ile doğmuştu. Hastalığı sebebiyle Abigail’in suratını anormal bir görüntü veriyordu.

 

Bu nedenle evlat edinecek aile çocuğu evlat edinmekten vazgeçti. Abigail’in görür görmez hastaneden koşarak uzaklaştılar. Bunun üzerine çok sinirlenen Christina bir şeyler yapması gerektiğine karar verdi.

 

Christina, kadının yaptığını bir işaret olarak gördü. Sanki çocuğa sadece onun bakması gerektiğini düşünüyor gibiydi. Christina sonra, “Kızımı asla terkedemeyeceğimi düşündüm o an” dedi.

 

Hastalığı haricinde Abigail’in başka bir sorunu yok. Birkaç ameliyata girmesi ve bazı tedaviler uygulanması gerekiyor. Dünyanın çeşitli ülkelerinden yardımsever insanlar Abigail için Christina’ya 22 bin dolar bağış yaptı.

 

Tüm bu yaşananların üzerinden bir yıl geçti. Annesi kızını başka bir ebeveyne vermeyi aklından geçirdiği için pişmanlık duyuyor.

 

Yaşadığı pişmanlıkla kızıyla bol bıl vakit geçiren kadın artık geleceğe daha umutlu baktığını söyledi.

 

Kızını evlatlık vermek istediğinde karşı ailenin kaçıp gitmesi ise kadın için büyük bir ders niteliğinde oldu.

Hayatının en zor kararını verdi!

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X