Haydariye turizme kazandırılacak

Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, köy statüsünden mahalle Statüsüne dönüşen bölgelerde yatırımları devam ettirdiklerini söyledi.

Haydariye turizme kazandırılacak

CEMAL KIRGIZ

Haydariye Mahallesi yollarının genişletme ve asfaltlama çalışmalarının devam ettiğini vurgulayan Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, Haydariye Mahallesi-Yalova güzergâhında bulunan Su Düşen Şelalesi’nin de düzenleme çalışmalarını Büyükşehir Belediyesi ile ortaklaşa tamamlamak üzere olduklarını kaydetti. Su Düşen Şelalesi’nin Bursa’nın 4. Şelalesi olduğunu ve turizme yönelik katkısının oldukça önemli olduğunun altını çizen Yılmaz, Haydariye Mahallesi ile Su Düşen Şelalesi arasındaki turizme yönelik bağlantıyı hizmet ve yatırımlarla güçlendireceklerini belirtti.

SU DÜŞEN ŞELALESİ

Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, tarihi Haydariye Mahallesi meydanında çevre düzenlemesi, meydan genişleme çalışması ve bölgede bulunan binaların restore edilmesi gibi önemli çalışmalar gerçekleştirdiklerini açıkladı. Özellikle Arap turistlerin yoğun ilgi gösterdiği bölgede, Su Düşen Şelalesi’ne gidebilecek Arap turistlerin yanı sıra yerli ve yabancı turizmin canlandırılması için otantik merkezler de yapacaklarını kaydeden Refik Yılmaz, “Hem Haydariye Mahallemiz, hem de Su Düşen Şelale bölgesi, yapılan hizmet ve yatırımlarla önemli bir turizm merkezi olacak. Şelaleye giden yerli ve yabancı turistler hem Haydariye Mahallesinde dinlenebilecekleri tesisler bulacaklar, hem de Haydariyeliler turizme yönelik yöresel ürünlerini tanıtabilecekler. Haydariye Meydanının tamamlanması, düzenleme ve restore işlemleri sonrasında Gemlik önemli bir turizm merkezi kazanacak. Hem Gemlik’in hem de Haydariye Mahallesi’nin cazibesi ve marka değeri artacak” dedi. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X