Haydi beyler kendimize gelelim!

Mutlu Hoca, Kasımpaşa maçı sonrası çöküş yaşayan oyuncularını ayağa kaldırmaya uğraşıyor.

Haydi beyler kendimize gelelim!

Kasımpaşa maçı sonrası yaşanan olay nedeniyle zor günler geçiren Bursaspor’da cumartesi günü seyircisiz oynanacak Gaziantepspor maçının hazırlıkları devam ediyor. Sezonun en kritik maçı öncesi Teknik Direktör Mutlu Topçu, moralsiz olan oyuncularını motivasyon edebilmek için yoğun çaba sarfediyor. Antrenmanlar öncesi futbolcularıyla görüşmeler yapan genç teknik adam, taraftarların kendilerine verdiği destekle birlikte zor günlerin aşılacağı yönünde mesajlar veriyor.

Basına ve taraftara kapalı yapılan çalışmalarda da Mutlu Hoca’nın oyuncularını sık sık ikaz ettiği belirtildi. Genç teknik adamın cumartesi günkü randevuda cezalı olan Ertuğrul Ersoy’un yerine stoperde İsmail Konuk’u oynatacağı, diğer bölgelerde ise herhangi bir değişiklik yapmayı düşünmediği bildirildi.

John görev bekliyor

Sakatlıktan kurtulan ve takımla birlikte çalışmalara başlayan Joshua John, görev verilmesi halinde Gaziantepspor randevusunda forma giyebilecek.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X