Haydi beyler toparlanın artık!

12 hafta geçti ve Bursaspor’da bazı isimler bir türlü istenileni veremiyor. Erdem hayal kırıklığı yaratırken, Deniz eski formunda değil. Sezon başında ‘İşte aradığımız kanat oyuncusu’ yorumları yaptıran Del Valle istikrarı yakalayamazken, Sinan, Sane, Ser

Haydi beyler toparlanın artık!

Spor Toto Süper Lig’de 12 hafta sonunda 21 puan toplayan Bursaspor, son haftalarda istenilen sonuçları alamıyor.

Son 3 haftadan sadece 2 puan çıkaran ve futbol anlamında vasat bir görüntü sergileyen yeşil beyazlılarda bazı isimlerin hala toparlamaması dikkatlerden kaçmıyor.

Serdar Kurtuluş’un sakatlığının ardından forma bulan ve son iki maçtır 11’de sahaya çıkan Erdem Özgenç, performansıyla hayal kırıklığı yarattı.

NEREDE O ESKİ DENİZ!

Gerek Akhisar Belediyespor, gerekse Galatasaray maçlarında savunmada bariz hatalar yapan, hücuma ise hemen hemen hiç destek vermeyen tecrübeli futbolcunun formundan Hamza Hoca da memnun değil. Sezon başında ameliyat olan ve ligde ilk 6 haftada forma giymeyen Deniz Yılmaz’da toparlanabilmiş değil. Geçtiğimiz sezonki formunu mumla aratan 28 yaşındaki suskun forvet, Timsah’ın gol sorununa çare olamadı. Hamza Hoca’nın 11’de oynatmaya ısrar ettiği Deniz şuana kadar 1 asistlik performans gösterdi.

SANKİ YOK OLDULAR

Lige fırtına gibi başlayan ‘İşte aradığımız kanat oyuncusu’ yorumları yaptıran Del Valle de kayıplara karıştı. Son Galatasaray maçında formasını kaptıran Venezuellalı futbolcu istikrarsız bir görüntü sergiledi. Bursaspor’a bu 3 isimle birlikte hemen hemen hiç katkı koymayan oyuncular da var. Yeni transferlerden Sinan Bakış ile Vieux Sane zaman zaman 18 kişilik kadroya girerken, Sercan Yıldırım, Bilal Kısa ve Tomas Necid de yeşil beyazlı takımda istenilen düzeyde değil.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X